loader image
BB-White-LR

ÖPPETTIDER

onsdag-torsdag 18:00-01:00
fredag 16:00-03:00
lördag 17:00-03:00
(köket alltid öppet till 30 min innan stängning)

OBS! Inga bordsbokningar

BJÖRNS BAR

Originalet

Kom som du är

Björns Bar skall vara den perfekta baren där allt som gör livet värt att leva finns. Björns Bar är platsen man söker sig till om man är hungrig, törstig, sällskapssugen, glad, ledsen eller precis när som helst när man vill ge sig själv lite extra uppmärksamhet. Vi älskar människor och i synnerhet människor som älskar mat och dryck men vi älskar allra mest de som har lite skönt avslappnad inställning till livet. Ibland vill man sitta i timmar över ett glas vin för att analysera och dissekera dess innehåll. Ibland vill man bara ha ett glas rosé och en galopp, vi ser inget fel i vare sig det ena eller det andra. Släpp ner axlarna, ta ett djupt andetag och må lite bättre på Björns Bar.

Mat från tidigt till mitt i natten

Man kan tro att en vinbar som har så sena öppettider skulle vara en krog som kör lite enkla lösningar i köket. Matlagningsmässigt så finns naturligtvis ett stort urval ostar och chark men som bakficka till restaurang KOKA så har vi möjlighet att erbjuda en finurlig snurr på de förstklassiga råvaror som serveras en trappa upp. Ja till och med så bra att White Guide klassar in Björns Bar på sin lista över Sveriges Bästa krogar. Att all mat serveras fram till stängning är nog även det helt unikt.

Vi har ett stort antal viner som alla kan serveras på glas. Vi har även en egen vinimport vilket gör att man kan hitta unika viner till riktigt bra priser. Hos oss hittar ni allt från klassisk Bourgogne till det grumligaste från Pfalz. Vi tycker det är viktigt att ni som gäster skall kunna välja vad ni vill ha, inte att vi skall tvinga på er någon vinfilosofi som ni kanske inte uppskattar.

LÄCKERHETER

I stort och smått fram till småtimmarna

PRESENTKORT

Ett presentkort på en middagsupplevelse är den optimala presenten

Vi har valt att göra ett presentkort som gäller på alla våra restaurangen inom Kock & Vingruppen. Koka, Familjen, Björns Bar & Perssons på Kajen. Ni väljer själv vilket belopp ni önskar presentkortet på och hur många presentkort ni vill ha. Presentkortet är giltigt ett år ifrån utfärdandets datum. Betalning av presentkortet sker med Swish så var noga med att ange samma telefonnummer i beställningen som det du betalar med. Våra presentkort skickas med post, dagen efter med normal postgång.

Det går även bra att komma in till oss så löser vi presentkortet medan ni väntar.

FÖLJ OSS

Få all den senaste informationen

UTMÄRKELSER

Här följer några av våra utmärkelser

SOMMARTIDER

Onsdag-torsdag 18:00-01:00
fredag 16:00-03:00
lördag 17:00-03:00
(köket alltid öppet till 30 min innan stängning)

OBS! Inga bordsbokningar

Från måndagen 15/6-26/8 så håller Björns Bar sommarstängt.  Besök oss gärna under tiden på vår sommarkrog Perssons på Kajen i Hunnebostrand